De beste manier om een auto te huren op Alghero Airport in Sardinië

Als je op vakantie gaat naar Italiaanse eiland Sardinië, dan vlieg je waarschijnlijk naar Alghero , gelegen aan de noordwestkant van het eiland. Er is geen betere manier om Sardinie te verkennen dan door na aankomst een auto te huren op Alghero Airport.

Met een huurauto beleef je immers het ultieme gevoel van vrijheid dat je op vakantie zoekt. Er zijn verschillende maatschappijen bij wie je een auto kunt huren. Je kunt dit ter plaatse op de luchthaven doen, maar het is net zo handig én voordelig dit vooraf al te regelen. Zo kan je vakantie op Sardinië meteen na aankomst beginnen.

Aanbieders waar je een auto kunt huren vanaf Alghero Airport


Verhuurmaatschappijen voor autohuur op Alghero Airport

Wil je alle mooie plekjes van het eiland ontdekken, kies er dan voor om een auto te huren op Sardinië. Autohuur is mogelijk bij diverse verhuurmaatschappijen. Hertz, Europcar, Sixt, Avis en diverse andere aanbieders zitten allemaal buiten, dichtbij bij de aankomsthal. Na aankomst op de luchthaven sta je dus in een mum van tijd bij de verhuurkantoren en verlies je geen kostbare vakantietijd. Als je vooraf je autohuur voor Alghero Airport hebt gereserveerd, hoef je bovendien alleen nog maar de sleutel en je auto op te halen en je vakantie kan meteen beginnen.

Boek je huurauto thuis vanuit je luie stoel

De meest eenvoudige manier om een auto te huren op Sardinië is om dat voor vertrek te doen. Via de onafhankelijke website EasyTerra kun je thuis op je gemak en met slechts één zoekopdracht alle aanbieders en opties vergelijken. Daarmee bespaar je dus niet alleen kostbare tijd, maar verzeker je jezelf er van een goedkope auto te huren in Alghero, die past bij jou en je reisgezelschap.

Praktische zaken bij een auto huren in Alghero

Bij het huren van een auto op vakantie komen een aantal praktische zaken kijken. Uiteraard dien je te beschikken over een geldig rijbewijs en identiteitsbewijs/paspoort, maar ook een creditcard op naam van de hoofdbestuurder is benodigd. Je wilt je vakantie op Sardinië natuurlijk zorgeloos doorbrengen, waardoor het belangrijk is om de juiste verzekeringen voor je huurauto af te sluiten. Wanneer je bij EasyTerra je autohuur op Alghero luchthaven regelt, kun je kiezen voor de “worry-free” verzekering. Hiermee ben je verzekerd voor alle eventuele schade en hoef je ter plaatse geen aanvullende verzekeringen meer af te sluiten. Zorgeloos en makkelijk dus!

Ontdek de mooiste plekjes van Sardinië

Sardinië is één van de grootste eilanden in de Middellandse Zee. In de historische dorpjes en steden proef je de sfeer van de vele culturen die in de loop van de eeuwen hun stempel hebben gedrukt op het eiland. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de prachtige stad Alghero of het Middeleeuwse Castelsardo. Met een kustlijn van bijna 2000 kilometer lang wisselen ontelbare baaitjes en lange zandstranden elkaar af. Prachtige plekken zijn onder andere Cala Domestica en het Maddalena archipel. Met zoveel moois te ontdekken Sardinië, is het dus een goed idee om een auto te huren op Alghero airport, zodat je het eiland in je eigen tempo kunt verkennen.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...