De voordeligste manier om een auto te huren op Athene Airport

Ga je op vakantie naar het prachtige vasteland van Griekenland, dan is de kans groot dat je reis begint in de hoofdstad Athene. Door een auto te huren op Athene Airport kun je dit veelzijdige en verrassende land gaan ontdekken. Met een huurauto beschik je namelijk altijd over eigen vervoer en kun je jouw vakantiedagen indelen zoals jij graag wilt. Een auto huren op het vliegveld van Athene is erg eenvoudig en kun je thuis al via internet regelen. Zo kun je rustig alle aanbieders en opties met elkaar vergelijken.

Aanbieders waar je een auto kunt huren vanaf Athene Airport


Hoe kun je autohuur op Athene Airport reserveren?

Griekenland is een prachtig land en heeft veel te bieden op gebied van zowel cultuur en geschiedenis, als mooie kusten en landschappen. Om al die bezienswaardige plekjes te bezoeken, kun je het beste een auto huren op Athene Airport. Er zijn veel verhuurmaatschappijen vertegenwoordigd op de luchthaven. Zo hebben de Hertz, Budget, Sixt, Enterprise, Alamo en vele andere bedrijven er een balie. De meeste maatschappijen voor autohuur op Athene Airport zitten vlakbij de aankomsthal, en anders brengen ze je met een shuttlebusje in een paar minuten naar het kantoor pal naast de luchthaven. 

Je huurauto op Athene Airport reserveren vanuit huis

Ben je van plan om je huurauto op Athene Airport op te halen, dan kun je die het beste voor vertrek reserveren. Hiermee bespaar je jezelf veel tijd en geld. Met EasyTerra, een onafhankelijke vergelijkingssite, vergelijk je namelijk alle prijzen, mogelijkheden en opties voor autohuur met elkaar. De site toont je alle aanbieders, zowel de grote en bekende, als de lokale aanbieders. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je autohuur op Athene Airport en dat je huurauto na aankomst op de luchthaven voor je klaar staat.

Praktische zaken bij een auto huren op Athene Airport

Een auto huren op het vliegveld van Athene brengt een aantal praktische zaken met zich mee. Naast een geldig identiteitsbewijs of paspoort, dien je natuurlijk ook te beschikken over een geldig rijbewijs. Daarnaast wordt voor autoverhuur op Athene Luchthaven een creditcard gevraagd. Kies je ervoor om via EasyTerra vooraf je auto vast te leggen, dan kun je verschillende verzekeringen afsluiten. Wil je jezelf tijdens je vakantie geen zorgen maken om eventuele schades, dan sluit je de “worry-free” verzekering af. Aanvullende verzekeringen voor je huurauto op Athene Airport zijn dus niet nodig.

Prachtige autoroutes in Griekenland

Griekenland kent vele steden en plaatsen die in cultureel en historisch opzicht erg belangrijk zijn. Ben je geïnteresseerd in geschiedenis en cultuur, dan zijn er vanuit Athene diverse mooie routes af te leggen. Bezoek bijvoorbeeld de Peloponnesos voor een meerdaagse roadtrip en bewonder de wereldberoemde en historische steden Sparta en Mycene. Ga naar het heiligdom Olympus, bakermat van de Olympische spelen en neem een duik in het helderblauwe water van de Middellandse Zee. Door een auto te huren op Athene luchthaven kun je al deze mooie plekjes bezoeken.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...