Hoe je het beste een auto kunt huren op Bergamo Airport

Vertrek je binnenkort op vakantie naar Noord-Italië, dan start jouw reis waarschijnlijk in Bergamo. Deze regio vraagt erom ontdekt te worden en hoe kun je dat beter doen dan door een auto te huren op Bergamo Airport. Daarmee beschik je altijd over je eigen vervoer, kun je je dagen indelen zoals je wil en beleef je het ultieme gevoel van vrijheid. Er zijn verschillende maatschappijen op de luchthaven waar je je auto kunt huren. Het handigste én voordeligste is echter om je auto vooraf te reserveren, waarmee je verzekerd bent van de beste deal.

Aanbieders waar je een auto kunt huren vanaf Bergamo Airport


Autoverhuur op Bergamo Airport

Op het vliegveld van Bergamo zitten diverse maatschappijen bij wie je een huurauto kunt reserveren. Zowel de bekende als diverse lokale verhuurders, waaronder Sixt, Hertz en Maggiori hebben er een balie in de aankomsthal. Nadat je je bagage hebt opgehaald sta je dus zo bij de balies om je auto op te halen. Wanneer je jouw huurauto thuis al hebt gereserveerd, is het slechts een kwestie van je autosleutel in ontvangst nemen, enkele formaliteiten regelen en je welverdiende vakantie kan beginnen.

Maak het jezelf gemakkelijk door je auto al thuis te boeken

Als je op vakantie gaat wil je van iedere minuut kunnen genieten. Door jouw autohuur op Bergamo Airport thuis al te reserveren zorg je ervoor dat je ter plaatse geen tijd kwijt bent aan het zoeken naar de beste deal. Met EasyTerra kun je vooraf eenvoudig en goedkoop je auto huren. Deze onafhankelijke vergelijkingssite toont in één oogopslag alle aanbieders, mogelijkheden en de autotypes die beschikbaar zijn. Reserveer dus thuis al je auto, zodat je na aankomst in Bergamo direct kunt genieten van het Italiaanse leven.

Praktische zaken bij autoverhuur in Bergamo Airport

Een auto huren brengt een paar praktische zaken met zich mee. Uiteraard dien je te beschikken over de juiste documenten: een geldig paspoort of een ID-kaart, een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en natuurlijk een rijbewijs. Vergeet jezelf echter ook niet goed te verzekeren. Met het Worry-free pakket van EasyTerra ben je uitgebreid verzekerd tegen schades en is je eigen risico gedekt of zelfs helemaal afgekocht. Ter plaatse aanvullende verzekeringen afsluiten is niet nodig.

Op ontdekkingstocht in Noord-Italië

Het noorden van Italië kenmerkt zich door het prachtige merengebied, de bergen en natuurlijk modestad Milaan. Eén van de mooiste routes is die rond het Comomeer. Begin in Lecco, aan de zuidoostflank van het meer, en wandel over de boulevard. Vervolg de weg naar het bezienswaardige Varenna en geniet vanaf een terras van het uitzicht over het meer. Wanneer je verder noordwaarts rijdt heb je zicht op de Monte Legnone, met 2609 meter de hoogste berg van het gebied. Ga om het meer heen in zuidelijke richting, waar je het vissersplaatje Dongo passeert of leg je handdoek op het strand bij het pittoreske Menaggio. Eindig de route in de stad Como en slenter door de smalle straatjes en pleinen binnen de oude stadsmuur. Een betere reden om je auto te huren op het vliegveld van Bergamo is er niet.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...