Goedkoop en makkelijk je auto huren op Bilbao Airport

Vlieg jij binnenkort naar Noord-Spanje voor een onvergetelijke vakantie, vergeet dan zeker niet om een auto te huren op Bilbao Airport. Met een huurauto reis je eenvoudig van het vliegveld naar de stad, maar kun je ook de prachtige omgeving verkennen. Het handigste is om je auto te reserveren voordat je vertrekt, zodat je hem enkel nog hoeft op te halen als je op het vliegveld van Bilbao aankomt. Zo ben je verzekerd van de beste deal en bespaar je ook nog eens tijd. Jouw vakantie kan namelijk direct na aankomst beginnen.


Verhuurmaatschappijen op het vliegveld van Bilbao

Vrijwel alle grote maatschappijen voor autohuur zijn vertegenwoordigd op Bilbao Airport, zoals Hertz, Avis en Goldcar. De meeste verhuurders hebben een balie in de aankomsthal, of een kantoor net buiten de luchthaven. In dat geval zijn er gratis shuttlebusjes die een paar keer per uur naar het betreffende kantoor rijden. Nadat je vlucht is aangekomen hoef je dus enkel nog maar je bagage op te halen en je te begeven naar de aankomsthal of shuttlebus. Met bordjes wordt de route aangegeven. Nadat je de laatste formaliteiten voor je autohuur op Bilbao Airport hebt geregeld kan je reis meteen beginnen.

Je auto eenvoudig reserveren vanuit je luie stoel

Bij vergelijkingssite zoals Autoeurope en EasyTerra kun je eenvoudig je auto huren op het vliegveld van Bilbao. Met slechts één zoekopdracht heb je een compleet overzicht van alle verhuurmaatschappijen, het type auto, extra opties en natuurlijk de prijzen. Zo ben je verzekerd van de beste prijs en bespaar je ook nog eens tijd. Je hoeft immers niet meer zelf alle aanbieders met elkaar te vergelijken of ter plaatse op zoek te gaan naar de beste deal. Bovendien staat je auto bij aankomst voor je klaar.

Praktische zaken bij autoverhuur op Bilbao Airport

Om een auto te huren heb je een geldig legitimatiebewijs (paspoort of identiteitskaart) nodig en beschik je over een geldig rijbewijs. Autoverhuurders vragen daarnaast als borg ook altijd om een creditcard die op naam staat van de hoofdbestuurder. Voor een zorgeloze vakantie is het aan te bevelen om een goede verzekering af te sluiten. Met de zogenaamde Worry-Free verzekering van EasyTerra ben je verzekerd voor eventuele schades en is je eigen risico gedekt of zelfs afgekocht. Het is dus niet meer nodig om ter plaatse nog aanvullende verzekeringen af te sluiten.

De mooiste plekjes van Bilbao en omgeving

Bilbao is een oude havenstad die in de laatste decennia is veranderd in een hippe, maar nog altijd karakteristieke stad. Bezoek het beroemde Gugenheimmuseum, waarvan het gebouw alleen al zeer bijzonder is. In de oude stad dwaal je rond door de gezellige straatjes en bezichtig je eeuwenoude gebouwen. Ook de omgeving van Bilbao is veelzijdig en verrassend mooi. Ten oosten van de stad ligt Lekeito, een pittoresk plaatsje met een heerlijk zandstrand. Of breng een bezoek aan het vissersdorpje Pasai Donibabe met zijn kleurrijke huizen en gebouwen. Regel dus snel autohuur op Bilbao Airport en ontdek alle mooie plekjes van de stad en de omgeving.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...