Goedkoop en makkelijk je auto huren op Bordeaux Airport

Vlieg jij binnenkort naar Bordeaux in Zuidwest-Frankrijk, zorg er dan voor een auto te huren op Bordeaux Airport. Gelegen tussen de groene heuvels en met de Atlantische kust in de nabijheid, valt er namelijk veel te ontdekken. En er is geen betere manier om dat te doen dan met een huurauto. Regel je auto al voordat je vertrekt, zodat je de mogelijkheden in alle rust kunt vergelijken. Op die manier bespaar je geld en tijd, want jouw reis kan na aankomst meteen beginnen.

Aanbieders waar je een auto kunt huren vanaf Bordeaux Airport


Maatschappijen voor autoverhuur op Bordeaux Airport

Als één van de grootste vliegvelden van Frankrijk, is het aanbod voor autohuur groot. Alle grote en bekende maatschappijen bieden dan ook mogelijkheden voor autohuur op Bordeaux Airport. De meeste kantoren zijn gevestigd op het parkeerterrein tegenover de terminals. Volg na aankomst de bordjes “car rental” en binnen enkele minuten ben je gearriveerd. De verhuurders die net buiten de luchthaven gevestigd zijn, bieden een gratis shuttleservice aan, waardoor ook zij eenvoudig te bereiken zijn.

Goedkoop en eenvoudig je auto boeken vanuit huis

Verzeker jezelf van de beste prijs voor je huurauto op Bordeaux Airport door hem van tevoren al te boeken. Zo kun je bij Skyscanner en Easyterra, alle mogelijkheden, de beschikbaarheid en natuurlijk de prijzen met elkaar vergelijken. Hiermee kies je niet alleen voor voordeel en gemak, maar je bespaart ook nog eens tijd. Je hoeft ter plaatse namelijk geen aanbieders en prijzen meer met elkaar te vergelijken. Zodra je het vliegtuig uitstapt kan je vakantie in Bordeaux vrijwel meteen beginnen.

Praktische zaken als je een auto huurt op Bordeaux Airport

Het reserveren van een huurauto is eenvoudig. Wel zijn er een paar praktische dingen om rekening mee te houden. Zo dien je te beschikken over een geldig identiteitsbewijs (paspoort of ID-kaart) en een rijbewijs. Als borg is ook een creditcard op naam van de hoofdbestuurder vaak vereist. Zorg ook voor een goede verzekering voor je huurauto, zodat je met een veilig gevoel op pad kunt. Bij veel verhuurmaatschappijen kun je een all-in verzekering afsluiten. Daarmee ben je verzekerd voor eventuele schades en is het afsluiten van verzekeringen ter plaatse niet meer nodig.

Op pad met je huurauto in Bordeaux

Bordeaux is zoveel meer dan alleen het vliegveld van jouw volgende vakantie. In de oude stad bewonder je historische gebouwen en musea, en proef je de Franse sfeer op het Place des Quinconces, het grootste plein van Frankrijk. Een mooie route brengt je vervolgens via de Dune de Pilat, met 110 meter de hoogste duin van Europa, naar Biarritz. Onderweg heb je een prachtig uitzicht over de Atlantische kust. Biarritz is een bekende surfspot, maar heeft ook een Middeleeuwse stadskern, oude vissershaven en vele restaurantjes waar je geniet van de Franse keuken. Proef zeker ook de lekkere wijnen waar de streek rondom Bordeaux om bekend staat.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...