Goedkoop en snel je auto huren op Dubai Airport

Zet jij binnenkort koers naar het altijd zonnige Dubai, zorg er dan voor om op tijd een auto te huren op Dubai Airport. Er is namelijk geen betere manier om de stad, de stranden en woestijn te verkennen. Er zijn diverse verhuurmaatschappijen waar je een huurauto boekt. Het beste is echter om dit al voor vertrek te doen. Op die manier kun je alle aanbieders, autotypes en prijzen met elkaar vergelijken. Erg handig, want zo ben je verzekerd van de scherpste deal.

Aanbieders waar je een auto kunt huren vanaf Dubai Airport


Verhuurmaatschappijen voor autohuur op Dubai Airport

Dubai is een internationale en zeer populaire bestemming. Er zijn dan ook diverse mogelijkheden voor autohuur, bij zowel de grote en bekende maatschappijen, als de lokale aanbieders. Hun balies zitten in de aankomsthal, waardoor je niet lang hoeft te zoeken. Bordjes met `car rental` wijzen je bovendien de weg naar de verhuurkantoren. Wanneer je voor vertrek je huurauto al hebt vastgelegd, hoef je alleen nog maar je koffers op te halen, je sleutel in ontvangst te nemen en je reis door Dubai kan beginnen. Wel zo makkelijk!

Boek je autohuur vanuit je luie stoel

De eenvoudigste manier om je autohuur op Dubai Airport vast te leggen is door dit voorafgaand aan je reis te regelen. Op de onafhankelijke website EasyTerra vergelijk je eenvoudig alle aanbieders, de mogelijkheden, beschikbare type auto´s en prijzen met elkaar. Ben je van plan om de woestijn in te gaan dan kun je het beste een 4×4 auto huren. Door van tevoren in alle rust een huurauto uit te zoeken, weet je zeker dat het type auto dat aan jouw vakantiewensen voldoet voor je klaar staat. Je bespaart jezelf dus tijd, geld en een hoop gedoe door thuis vanuit je luie stoel alvast je auto te huren op het vliegveld van Dubai.

Praktische zaken

Ga je een auto huren op het vliegveld van Dubai, dan zijn er een paar praktische zaken om rekening mee te houden. Hoewel je aan een geldig Nederlands rijbewijs voldoende hebt, vragen diverse maatschappijen in Dubai toch om een internationaal rijbewijs. Deze kun je aanschaffen bij de ANWB en heeft een geldigheid van één jaar. Ook een creditcard op naam van de hoofdbestuurder is vereist. Vergeet niet om een goede verzekering voor je huurauto af te sluiten. Boek je de auto bij EasyTerra, dan kun kiezen voor Worry-Free, een uitgebreid verzekeringspakket waarmee eventuele schades en je eigen risico zijn afgedekt.

Bezoek de mooiste plekjes van Dubai met een huurauto

Dubai staat bekend als een hypermoderne stad waar het altijd lekker weer is. Een dag aan het strand en een bezoek aan Burj Khalifa, met 828 meter het hoogste gebouw ter wereld, zullen zeker niet op je vakantielijstje ontbreken. Bezoek ook het traditionele deel van Dubai stad met de gezellige souks en witte moskee. Laat de stad vervolgens achter je en rij de woestijn in voor leuke activiteiten, zoals sandboarden of een tocht op een kameel. Ervaar het gevoel van 1001-nachten onder een heldere sterrenhemel tijdens een overnachting in de woestijn. Door een auto te huren op Dubai Airport kun je al deze onvergetelijke ervaringen opdoen.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...