Met een taxi in Faro snel op je eindbestemming

Faro Airport is het hoofdvliegveld van de regio Algarve en ontvangt zowel binnenlandse als buitenlandse vluchten. Voor velen is de plek hét startpunt voor een strandvakantie of rondreis door de regio. Neem je de taxi vanaf Faro Airport, dan ben je binnen de kortste keren op je bestemming. En dat ook nog eens een stuk comfortabeler dan wanneer je met het openbaar vervoer zou reizen. Extra fijn als je een lange vlucht hebt gehad of misschien met kinderen reist.

Reserveer je taxi bij onderstaande taxiservice


Wat kost een taxi vanaf Faro Airport?

Een taxi op Faro Airport vind je vlak voor de ingang van de hoofdterminal. Een officiële taxi in Faro herken je aan zijn zwart-groene of wit-beige kleuren. Zo zijn ze ook nog eens makkelijk identificeerbaar. Een rit per taxi van Faro Airport naar een accommodatie in het centrum duurt tien minuten. Overdag betaal je daar rond de twaalf euro voor en ’s nachts ongeveer vijftien. Voor de meeste andere bestemmingen in de Algarve betaal je veertig euro en in de avonduren een tientje meer.

Reserveer je rit via TaxiTender

Wil jij zeker weten dat jouw taxi op Faro Airport een betrouwbare is? Leg je rit dan vast via Taxi2Airport, een wereldwijd opererend platform dat samenwerkt met betrouwbare lokale vervoerders. Je betaalt je taxi in Faro vooraf online en laat je voucher aan de chauffeur zien, die jou met een naambordje op de afgesproken plek opwacht. Je profiteert middels Taxi2Airport van goede prijzen en hoeft ter plaatse ook niet te wachten op of te zoeken naar een taxi.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Vlucht gemist door drukte Schiphol Hier heb je recht op

Vlucht gemist door drukte Schiphol? Hier heb je recht op

Het domineert het nieuws al een paar maanden: de wachtrijen op Schiphol. Een hoop reizigers zijn inmiddels gedupeerd vanwege een vertraagde of geannuleerde vlu...

Actieve vakantie op de Canarische Eilanden

Bij de Canarische Eilanden denk je misschien al snel aan zon, zee en strand. Natuurlijk kun je er heerlijk aan het zwembad liggen en voelt de temperatuur zelfs...