Goedkoop en makkelijk je auto huren op Florence Airport

Zet jij binnenkort koers naar Toscane, dan vlieg je waarschijnlijk naar de renaissance stad Florence. Door een auto te huren op Florence Airport kun je alle mooie plekjes van de stad en de regio ontdekken. Het handigste is om je auto te reserveren voordat je vertrekt. Daarmee ben je verzekerd van de beste deal en bespaar je ook nog eens kostbare tijd. Bij aankomst staat je huurauto namelijk al voor je klaar en heb je geen gedoe meer met het zoeken naar de beste deal.

Aanbieders waar je een auto kunt huren vanaf Florence Airport


Verhuurmaatschappijen op het vliegveld

Vrijwel alle grote maatschappijen voor autohuur zijn vertegenwoordigd op Florence Airport. De balies van alle verhuurders zitten even buiten de terminal. Een gratis shuttlebus rijdt iedere 20 minuten van de aankomsthal naar de verhuurkantoren. Nadat je vlucht is aangekomen hoef je dus alleen nog je bagage op te halen en je bij de halte voor de shuttleservice te melden. Deze is op de luchthaven al aangegeven met bordjes “car rental”. Als je de huurauto van tevoren hebt geregeld, regel je bij de balie de laatste formaliteiten en je reis door Florence kan beginnen.

Reserveer je huurauto eenvoudig vanuit je luie stoel

Via onder andere Sunnycars regel je eenvoudig je autoverhuur op Firenze Airport. Met slechts één zoekopdracht heb je een compleet overzicht van alle verhuurmaatschappijen en opties. Op die manier verzeker ben je verzekerd van beste prijs en bespaar je jezelf veel gedoe ter plaatse. Door jouw huurauto van tevoren vast te leggen ben je er bovendien van gegarandeerd dat je nog volop keuze hebt uit de beschikbare autotypes. Eenvoudig, goedkoop en zorgeloos dus.

Praktische zaken als je een auto huurt op het vliegveld van Florence

Om een auto te huren heb je een geldig paspoort of identiteitskaart nodig en beschik je langer dan één jaar over een rijbewijs. Autoverhuurders vragen daarnaast als borg ook altijd om een creditcard die op naam staat van de hoofdbestuurder. Voor een zorgeloze vakantie is het raadzaam om een goede verzekering af te sluiten. Sunnycars biedt hiervoor diverse pakketten aan, waarmee je verzekert bent tegen eventuele schades en je eigen risico is gedekt. Het is dan dus niet meer nodig om ter plaatse nog aanvullende verzekeringen af te sluiten.

Ervaar La Dolce Vita in Florence en Toscane

Florence is één van de mooiste culturele steden van Europa en wordt ook wel gezien als de bakermat van de renaissance. Wanneer je met je huurauto de regio gaat verkennen mag een bezoek aan deze mooie stad dan ook zeker niet ontbreken. Bewonder de beroemde brug Ponte Vecchio, de eeuwenoude kerken en pleinen en geniet van uitzonderlijke kunstschatten in de musea. Naast Florence mogen een bezoek aan de fotogenieke stad Siena en de scheve Toren van Pisa niet ontbreken. Al deze plekjes en nog veel meer kun je met een huurauto vanaf Florence airport bewonderen.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...