De slimste manier om een auto te huren op Gran Canaria op het vliegveld

Zet jij binnenkort koers naar die zonovergoten Spaanse archipel? Grote kans dat jouw vliegvakantie op Las Palmas Airport begint. Door een auto te huren op Gran Canaria Aiport zorg je ervoor dat je tijdens jouw vakantie kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Autoverhuur op Gran Canaria Airport kan bij verschillende bedrijven worden geregeld. Dit kan zowel ter plekke, na je aankomst op de luchthaven, maar ook van tevoren via internet. Zo heb je alle tijd om de aanbieders met elkaar te vergelijken.

Huur je auto in Gran Canaria via de volgende organisaties


Bij deze verhuurmaatschappijen kun je een auto huren op Gran Canaria Airport

Zie jij jezelf al langs de indrukwekkende kusten en door het onbekende binnenland van Gran Canaria rijden? Twijfel dan niet om een voertuig te huren dat je op Las Palmas Airport oppikt. Voor autoverhuur op Gran Canaria Airport kun je bij diverse aanbieders terecht. Hertz, Sixt, Avis, Budget, TopCar, InterRent, Goldcar, Europcar, AutoReisen en Thrifty zijn allemaal op het vliegveld gevestigd. Ga je een auto huren op Gran Canaria Airport, dan begeef je je voor de kantoren van deze aanbieders van huurauto’s naar de begane grond van de hoofdterminal.

Regel de autoverhuur op Gran Canaria Airport voorafgaand aan je vertrek

Wil je een auto huren en op Gran Canaria op het vliegveld oppikken? Dan doe je er goed aan om je huurauto van tevoren vast te leggen. Zo kun je op je gemak beslissen en heb je meer keuze dan wanneer je ‘on the spot’ een huurauto vastlegt. EasyTerra is een onafhankelijke vergelijkingswebsite die de prijzen in de autoverhuursector met elkaar vergelijkt. In één en dezelfde zoekopdracht toont EasyTerra je de opties en prijzen van grote aanbieders, maar ook van lokale autoverhuurders. Zo vind je altijd de laagste prijs.

Praktische zaken

Besluit je een auto te gaan huren op Gran Canaria Airport, dan moet je ervoor zorgen dat je je identiteitsbewijs of paspoort klaar hebt, want hier zal de baliemedewerker naar vragen. Ook is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig. Besluit je via EasyTerra je auto te huren op Gran Canaria en op het vliegveld op te halen? Dan heb je de keuze uit verschillende verzekeringen. Door de ‘worry-free’ verzekering af te sluiten, hoef je je om geen enkele vorm van schade zorgen te maken. Worden je extra verzekeringen aangeboden, dan kun je deze vol vertrouwen afslaan.

Een van de mooiste autoroutes op Gran Canaria

Gran Canaria is vanwege zijn verschillende microklimaten haast een minicontinent te noemen. Een vakantiebestemming om je ogen bij uit te kijken dus. Van het regelen van autoverhuur op Gran Canaria Airport krijg je dan ook geen spijt. Verblijf je net als velen in het zuiden van het eiland? Vertrek met je huurauto dan eens via de GC-60 in noordelijke richting en rijd langs het dorpje Fataga en El Mirador de Tunte naar Roque Nublo. Rijd je nog iets verder, dan kun je enkele bergdorpen bezoeken en vervolgens weer terugrijden naar de zuidkust.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Actieve vakantie op de Canarische Eilanden

Bij de Canarische Eilanden denk je misschien al snel aan zon, zee en strand. Natuurlijk kun je er heerlijk aan het zwembad liggen en voelt de temperatuur zelfs...

Naar het ziekenhuis op je vakantie Zo zit het met je zorgverzekering in het buitenland

Naar het ziekenhuis op je vakantie? Zo zit het met je zorgverzekering in het buitenland

Staat je nazomer vakantie in het buitenland voor de deur? Dan ben je misschien al druk bezig met de voorbereidingen. Op vakantie wil je namelijk niet voor verr...