De slimste manier om een auto te huren op Gran Canaria Airport

Zet jij binnenkort koers naar de zonovergoten Canarische Eilanden in Spanje? Grote kans dat jouw vliegvakantie op Las Palmas Airport begint. Door een auto te huren op Gran Canaria Airport zorg je ervoor dat je tijdens jouw vakantie kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Je kunt je huurauto op verschillende manieren regelen. Dit kan zowel ter plaatse, maar ook van tevoren via internet. Boek je jouw auto voor vertrek dan heb je alle tijd om het grote aanbod te vergelijken en een scherpe deal te kiezen.

Huur je auto in Gran Canaria via de volgende organisaties


Verhuurmaatschappijen om een auto huren op Gran Canaria Airport

Gran Canaria is een erg populaire Spaanse vakantiebestemming. Het aanbod voor autohuur is dan ook erg groot. Alle bekende voor autoverhuurders, waaronder Hertz, Budget en Sixt, zijn er vertegenwoordigd. Hun balies bevinden zich op de begane grond van de aankomstterminal. Na aankomst op het vliegveld sta je dus binnen enkele minuten bij de verhuurbalie van jouw keuze om de autopapieren in orde te maken en je huurauto in ontvangst te nemen.

Maak het jezelf gemakkelijk en boek je auto voor vertrek

Wil je een auto huren en deze meteen na aankomst op het vliegveld in ontvangst nemen? Dan kun dit het beste voor je vertrek al vastleggen. Zo heb je alle tijd om de beschikbare auto’s met elkaar te vergelijken en heb je bovendien veel meer keuze, dan wanneer je ter plaatse je huurauto reserveert. Je kunt je huurauto eenvoudig vooraf reserveren bij EasyTerra, een onafhankelijke vergelijkingssite die je het totale aanbod laat zien. Alle aanbieders, zowel de grote maatschappijen, als de lokale autoverhuurders, worden door EasyTerra in de zoekopdracht getoond. Zo ben je altijd verzekerd van de scherpste deal.

Praktische zaken bij autoverhuur

Bij autohuur op Gran Canaria Airport zijn er een paar praktische zaken om rekening mee te houden. Allereerst heb je een geldig identiteitsbewijs of paspoort nodig en beschik je over een geldig rijbewijs. Ook is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder vereist. Bij sommige verhuurmaatschappijen geldt er een minimumleeftijd of een toeslag voor bestuurders jonger dan 25 jaar. Is dit het geval, dan wordt dat tijdens de reservering getoond. Sluit een goede verzekering af. Boek je bij EasyTerra dan kun je kiezen voor het Worry-Free label, waarmee je volledig bent verzekerd tegen schade en je eigen risico is afgedekt.

Eén van de mooiste autoroutes op Gran Canaria

Gran Canaria is een vakantiebestemming om je ogen bij uit te kijken. Verblijf je in het populaire zuiden van het eiland? Vertrek met je huurauto dan eens via de GC-60 in noordelijke richting en rijd naar het charmante witte dorpje Fataga. Vervolg je weg naar El Mirador de Tunte voor een spectaculair uitzicht op de bergen in het binnenland. Bezoek alvorens terug naar de kust te rijden, El Roque Nublo. Deze markante rots van lavagesteente torent hoog boven het berglandschap uit. Met 1812 meter boven zeespiegel en is dit één van de hoogste punten van Gran Canaria.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...