Taxi reserveren en taxikosten Gran Canaria Airport
spanje

Taxi reserveren en taxikosten Gran Canaria Airport

Reizen per taxi op Gran Canaria

Gran Canaria Airport is het grootste vliegveld van de Canarische eilanden. Het ligt aan de oostkust, ten zuiden van Las Palmas. Dit betekent dat je meestal nog even verder moet reizen om je eindbestemming te bereiken. Veel bezoekers kiezen voor een taxi die ze van Gran Canaria Airport naar het populaire zuiden van het eiland brengt. Een taxi naar Playa del Ingles, Maspalomas of een ander vakantieoord is ideaal wanneer je niet over een eigen vervoermiddel beschikt en snel en comfortabel naar je accommodatie wilt reizen.

Reserveer je taxi bij onderstaande taxiservice


Huur je taxi op Gran Canaria Airport via TaxiTender

Heb je geen transfer, dan is de taxi voor velen zonder huurauto een aantrekkelijker alternatief voor het openbaar vervoer. Heb je een taxi naar Playa del Ingles of een ander resort nodig? Dan kun je deze het beste vooraf via TaxiTender regelen. Zo weet je altijd dat je in een betrouwbare taxi op Gran Canaria Airport stapt. TaxiTender is een prijsvergelijker en werkt alleen samen met erkende, professionele partijen.  

Hoe duur is een taxi naar Playa del Ingles en andere plaatsen?

Heb je een taxi naar Playa del Ingles of een andere badplaats nodig? Een taxi op Gran Canaria bij het vliegveld vind je op de begane grond bij de aankomsthal, alhoewel je een taxi op Gran Canaria Aiport ook op andere plekken bij de terminals kunt treffen. Voor een taxi op Gran Canaria van het vliegveld naar Playa del Ingles of Maspalomas betaal je iets meer dan veertig euro. Voor een rit naar de hoofdstad betaal je rond de dertig euro.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

handige informatie reis kenia

Handige informatie voor een reis naar Kenia

Als je op reis gaat naar Kenia om te genieten van de magische zonsondergangen, safari’s en de Masai-cultuur, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee d...

Kun je het wifi-netwerk in jouw hotel vertrouwen

Kun je het wifi-netwerk in jouw hotel vertrouwen?

Tijdens lange of verre reizen kom je vaak in hotels terecht. Het is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering dat deze hotels wifi aanbieden. Of het nu een op...