Taxi reserveren en taxikosten Gran Canaria Airport
spanje

Taxi reserveren en taxikosten Gran Canaria Airport

Reizen per taxi op Gran Canaria

Gran Canaria Airport is het grootste vliegveld van de Canarische eilanden. Het ligt aan de oostkust, ten zuiden van Las Palmas. Dit betekent dat je meestal nog even verder moet reizen om je eindbestemming te bereiken. Veel bezoekers kiezen voor een taxi die ze van Gran Canaria Airport naar het populaire zuiden van het eiland brengt. Een taxi naar Playa del Ingles, Maspalomas of een ander vakantieoord is ideaal wanneer je niet over een eigen vervoermiddel beschikt en snel en comfortabel naar je accommodatie wilt reizen.

Reserveer je taxi bij onderstaande taxiservice


Huur je taxi op Gran Canaria Airport via TaxiTender

Heb je geen transfer, dan is de taxi voor velen zonder huurauto een aantrekkelijker alternatief voor het openbaar vervoer. Heb je een taxi naar Playa del Ingles of een ander resort nodig? Dan kun je deze het beste vooraf via TaxiTender regelen. Zo weet je altijd dat je in een betrouwbare taxi op Gran Canaria Airport stapt. TaxiTender is een prijsvergelijker en werkt alleen samen met erkende, professionele partijen.  

Hoe duur is een taxi naar Playa del Ingles en andere plaatsen?

Heb je een taxi naar Playa del Ingles of een andere badplaats nodig? Een taxi op Gran Canaria bij het vliegveld vind je op de begane grond bij de aankomsthal, alhoewel je een taxi op Gran Canaria Aiport ook op andere plekken bij de terminals kunt treffen. Voor een taxi op Gran Canaria van het vliegveld naar Playa del Ingles of Maspalomas betaal je iets meer dan veertig euro. Voor een rit naar de hoofdstad betaal je rond de dertig euro.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

5 tips voor als je op workation gaat

5 tips voor als je op workation gaat

Werk is werk en vakantie is vakantie. Zo was het altijd en wat ouderwets aangelegde mensen zullen zeggen dat het altijd zo zal blijven. Helaas voor hen is het ...

Een stedentrip naar Valencia - Verken de wereld

Een stedentrip naar Valencia - Verken de wereld

Valencia is een kosmopolitische stad in Europa die rijk is aan historie, cultuur en activiteiten. Of je nu voor zaken of voor je plezier reist, een stedentrip ...