Snel en goedkoop een auto huren op Lanzarote Airport

Ga je binnenkort op reis naar het vulkanische eiland Lanzarote, dan begint jouw reis waarschijnlijk op Lanzarote Airport. De beste manier om de prachtige omgeving te ontdekken is door een auto te huren op Lanzarote Airport. Met je eigen huurauto beleef je namelijk het ultieme gevoel van vrijheid, doordat je kunt gaan en staan waar je maar wil. Je kunt je autohuur op diverse manieren reserveren, maar het makkelijkste is om dit al voor vertrek te doen. Zo kan je vakantie op Lanzarote bij aankomst meteen beginnen.

Aanbieders waar je een auto kunt huren vanaf Lanzarote Airport


Autoverhuurders op Lanzarote Airport

Lanzarote maakt deel uit van de Canarische Eilanden en is een populaire vakantiebestemming. Je autohuur boeken op Lanzarote Airport is dan ook erg eenvoudig. Hertz, Sixt en Goldcar zijn enkele maatschappijen die hier autohuur aanbieden. De kantoren van de verhuurders zijn allemaal gevestigd op de begane grond van terminal 1, gelegen op loopafstand van de bagageband. Nadat je de koffer hebt opgehaald sta je dus in een mum van tijd bij het kantoor van de verhuurmaatschappij om je auto op te halen. Daar is het slechts een kwestie van de autopapieren in orde maken, waarna je op pad kunt met je huurauto.

Voordelige autoverhuur op Lanzarote Airport vanuit je luie stoel

Je kunt je huurauto in Lanzarote ter plaatse regelen, maar veel sneller en goedkoper is het om dat voor vertrek te doen. Bij EasyTerra, een onafhankelijke vergelijkingssite, zie je in één zoekopdracht alle aanbieders en hun prijzen. Zowel de internationale, als de lokale autoverhuurders worden in het overzicht getoond. Ook eventuele extra’s, zoals een kinderzitje, boek je eenvoudig vooraf bij. Zo heb je geen gedoe meer ter plaatse, want jouw huurauto en eventuele extra’s staan immers bij aankomst al voor je klaar.

Praktische zaken waar je rekening mee dient te houden

Ga je een auto huren op het vliegveld van Lanzarote, dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Bijna alle verhuurmaatschappijen vragen om een creditcard op naam van de hoofdbestuurder, waarmee de borg wordt gereserveerd. Nadat je de auto hebt ingeleverd krijg je die borg weer terug. Daarnaast beschik je over een paspoort of ID-kaart en een geldig rijbewijs. Het is aan te raden om goed verzekerd op pad te gaan met je huurauto. Boek je de auto bij EasyTerra, dan kun kiezen voor het Worry-Free verzekeringspakket. Hiermee ben je verzekerd tegen eventuele schade en is he eigen risico gedekt. Zo kun je zorgeloos op pad.

Vulkanische autoroute door Lanzarote

Het vulkanische maanlandschap van Lanzarote is bij uitstek geschikt om tijdens dagtochten met je huurauto te verkennen. Een mooie route brengt je vanaf de populaire badplaatsen aan de oostkust naar het Nationale park Timanfaya, een ruig gebied met kraters en tientallen vulkaankegels in het zuidwesten van Lanzarote. Hier vandaan vervolg je je weg naar El Golfo, een klein vissersdorpje waar gekleurde vissersbootjes op het zwarte zand liggen te drogen. Vlakbij het dorp ligt de El Golfo vulkaan, met steile vulkanische rotswanden rondom een groen meertje. Vervolg je weg naar Piscinas Naturales Charcones, een afgelegen plekje in het uiterste zuidwesten van het eiland, met heldere poeltjes die worden gevormd door vulkanisch gesteente.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...