Een auto huren op Mallorca Airport betekent een vakantie vol vrijheid

Het Balearische eiland Mallorca heeft een bijna zeshonderd kilometer tellende kustlijn met talloze baaien en stranden, maar is niet uitsluitend een strandbestemming. Besluit je een auto te huren op Mallorca op het vliegveld, dan geef je jezelf de vrijheid om alle pracht van dit eiland te ontdekken. Zo kun je hoofdstad Palma de Mallorca bezoeken, door authentieke dorpjes dwalen en een duik nemen in enkele van de mooiste baaien van Spanje. Autoverhuur op Mallorca Airport kun je bij verschillende maatschappijen regelen. Lees hier hoe je dat het beste doet.

Huur je auto op het vliegveld Palma de Mallorca via de volgende organisaties


Bij welke maatschappijen kun je een auto huren op Mallorca op het vliegveld?

Wil jij je auto huren op Mallorca op het vliegveld? Dan kun je daarvoor terecht bij verschillende verhuurbedrijven. Onder andere Hertz, Sixt, Avis, Alamo, InterRent, Centauro, Hasso en Europcar zijn op de luchthaven gevestigd. Je vindt de balies voor autoverhuur op Mallorca Airport in de aankomsthal. Na het ondertekenen van je contract ontvang je de sleutels. Je auto staat in de garage van het verhuurbedrijf geparkeerd. Bij het uitrijden hiervan bevind je je binnen de kortste keren op een van de hoofdwegen van het eiland.

De beste manier om de goedkoopste huurauto te vinden

Wie van plan is een auto te gaan huren op Mallorca Airport, doet er goed aan om deze van tevoren vast te leggen. EasyTerra Car Rental kan je daarbij van dienst zijn. De vergelijkingswebsite beschikt over prijzen van grote internationale spelers op de markt, maar ook over die van de lokale autoverhuurbedrijven. Wil je een auto huren op Mallorca op het vliegveld, dan vind je daarvoor via EasyTerra gegarandeerd de laagste prijs. Schade- en diefstalverzekering is standaard inbegrepen in het huurcontract. Het afdekken van overige risico’s behoort ook tot de mogelijkheden.

Praktische zaken die komen kijken bij autoverhuur op Mallorca Airport

Heb jij goedkoop een auto weten te huren op Mallorca Airport? Nadat je op het vliegveld bent geland en je bagage hebt opgehaald, begeef je je meteen naar de balie van het betreffende verhuurbedrijf. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder bij de hand hebt, net als het identiteitsbewijs. Is er sprake van een tweede bestuurder, dan dient ook deze zijn identiteitsbewijs te tonen. Heb je via EasyTerra de ‘worry-free’ verzekering afgesloten, dan kun je verzekeringen die je eventueel aangeboden worden, met een gerust hart afslaan.

De mooiste route door Zuidoost-Mallorca

Palma de Mallorca Airport is dé toegangspoort tot een van de prachtigste plekken die Spanje rijk is. Van autoverhuur op Mallorca Airport profiteer je maximaal door de mooiste routes te rijden. Op basis van de ervaringen van vele vakantiegangers is een rondrit door Zuidoost-Mallorca een absolute aanrader. Je hebt er haast het gevoel op de Cariben te zijn beland. Volg de honderd kilometer lange route langs Santuari de Sant Honorat, Colonia de Sant Jordi, Platja es Trenc en via Ses Salines en Santanyi richting Cala d’Or, om vervolgens via Porto Cristo naar Manacor te rijden.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

handige informatie reis kenia

Handige informatie voor een reis naar Kenia

Als je op reis gaat naar Kenia om te genieten van de magische zonsondergangen, safari’s en de Masai-cultuur, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee d...

Kun je het wifi-netwerk in jouw hotel vertrouwen

Kun je het wifi-netwerk in jouw hotel vertrouwen?

Tijdens lange of verre reizen kom je vaak in hotels terecht. Het is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering dat deze hotels wifi aanbieden. Of het nu een op...