Zo regel je je taxi op Mallorca Airport

Beschik je op je vakantiebestemming niet over een huurauto om van de luchthaven naar je accommodatie te komen, dan is een taxi zonder twijfel het beste alternatief. Veilig, snel en comfortabel reis je per taxi van Mallorca Airport naar jouw hotel of appartement. Aangezien Airport Palma de Mallorca in de zomermaanden een van de drukste Europese vliegvelden is, is het handig om je taxi van tevoren te reserveren. Zo voorkom je eventuele lange wachttijden en begint je vakantie op de meest soepel mogelijke manier.

Reserveer je taxi bij onderstaande taxiservice


Met TaxiTender altijd een betrouwbare chauffeur

 Overweeg je het gebruik van een taxi op Mallorca Airport, dan wil je vanzelfsprekend alleen met een betrouwbare partij te maken krijgen. Niet-Engelssprekende chauffeurs en buitenproportioneel geprijsde taxiritten voorkom je met het gebruik van TaxiTender, het wereldwijd opererende platform dat je gebruikt om betrouwbare en professionele chauffeurs te boeken. Boek je via TaxiTender een taxi op Mallorca Airport, dan betaal je vooraf online en wacht de chauffeur je op de afgesproken plek op.

Wat kost een taxi op Mallorca Airport?

Officiële taxi’s, zoals de taxi op Mallorca Airport die je via TaxiTender boekt, vind je altijd op de begane grond bij de aankomsthal. Wil je van het vliegveld naar het centrum van de hoofdstad, dan betaal je daar ongeveer 25 euro voor, naar El Arenal betaal je ongeveer hetzelfde bedrag. Naar zuidelijk gelegen plaatsen als Cala d’Or reken je op prijzen van rond de zestig euro. In de avonduren, in de weekenden en op feestdagen liggen de tarieven hoger. Ook betaal je altijd een toeslag wanneer je met bagage reist.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

handige informatie reis kenia

Handige informatie voor een reis naar Kenia

Als je op reis gaat naar Kenia om te genieten van de magische zonsondergangen, safari’s en de Masai-cultuur, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee d...

Kun je het wifi-netwerk in jouw hotel vertrouwen

Kun je het wifi-netwerk in jouw hotel vertrouwen?

Tijdens lange of verre reizen kom je vaak in hotels terecht. Het is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering dat deze hotels wifi aanbieden. Of het nu een op...