Goedkoop een auto huren op Miami Airport

Vertrek jij binnenkort op vakantie naar Florida in de Verenigde Staten, dan begint je reis waarschijnlijk in Miami. Wil je niets missen van deze Sunshine State, zorg er dan voor een auto te huren op Miami Airport. Hiermee kun je optimaal genieten van je vakantie en al die mooie plekjes met eigen ogen zien. Je kunt je huurauto op meerdere manieren reserveren, maar het beste is om dit voor vertrek al te regelen. Daarmee heb je namelijk de grootste keuze uit de beschikbare auto’s en verzeker je jezelf bovendien van de beste prijzen.

Aanbieders waar je een auto kunt huren vanaf Miami Airport


Verhuurmaatschappijen op het vliegveld

Er zijn diverse maatschappijen op Miami International Airport waar je goedkoop een auto kunt huren. Alle grote internationale maatschappijen, maar ook diverse lokale Amerikaanse firma’s, bieden er hun diensten aan. De balies van alle verhuurders zijn gevestigd in het RCC (Miami Rental Car Centre) vlakbij de luchthaventerminal. Je bereikt het gebouw eenvoudig met de gratis elektrische trein die enkele keren per uur tussen de terminal en het RCC rijdt. Het RCC telt meerdere verdiepingen. Houd je huurvouchers bij de hand, zodat je je snel bij de juiste balie kunt melden.

Boek autohuur op Miami International Airport vanuit je luie stoel

Van compacte auto tot SUV en van gezinswagen tot cabrio. Het aanbod huurauto’s op Miami Airport is enorm. Wil je goedkoop een auto huren op het vliegveld van Miami, dan kun je dit dus het beste vooraf regelen. Bij de onafhankelijke vergelijkingssite EasyTerra krijg je een compleet overzicht te zien van alle beschikbare auto’s en de scherpste prijzen. Zo kun je op je gemak de huurauto uitzoeken die het beste bij je past en heb je ter plaatse geen gedoe meer met het zoeken naar een geschikte huurwagen.

Praktische zaken

Bij autoverhuur op Miami Airport zijn er enkele praktische zaken om rekening mee te houden. Zo dien je al mimimaal 1 jaar in het bezit te zijn van je rijbewijs. Hoewel een internationaal rijbewijs (IRB) niet verplicht is, is het wel aan te raden om er één aan te schaffen. Dit kan bij de ANWB. Ook wordt er gevraagd naar een geldig paspoort en is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder vereist. Sluit bij reservering van je autohuur op Miami International Airport een goede verzekering af. Kies je voor een huurauto via EasyTerra, dan kun je het Worry-Free pakket afsluiten. Met dit uitgebreide pakket ben je verzekerd tegen schade en is je eigen risico gedekt.

Roadtrip Miami

Miami vormt het perfecte startpunt om met je huurauto erop uit te trekken. Breng zeker een bezoek aan Everglades National Park in het uiterste zuiden van Florida, leefgebied van vele vogelsoorten, de poema en natuurlijk alligators. Tijdens een boottocht door het moeras zul je deze imposante dieren ongetwijfeld met eigen ogen zien. Naples is een leuke stad aan de westkust van de Sunshine State en beschikt over paradijselijke witte stranden en mangroven. Het is tevens de perfecte plek om wilde dolfijnen een zeekoeien te spotten. Eén van de hoogtepunten van een vakantie in Miami is een bezoek aan de “Keys”, een tropische eilandengroep van 1700 koraaleilandjes, en tevens het meest zuidelijke punt van het Amerikaanse vasteland.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...