Goedkoop en snel je auto huren op Milaan Linate Airport

Milaan Linate is één van de twee luchthavens van deze Noord-Italiaanse stad. Wil je op ontdekkingstocht in de stad en de mooie omgeving, zorg er dan voor een auto te huren op Milaan Linate Airport. Dit is de meest optimale manier om te genieten van je vakantie. Je kunt je huurauto ter plaatse boeken, maar het is goedkoper om dit al vooraf te regelen. Daarmee bespaar je ook nog eens kostbare vakantietijd, omdat je ter plaatse niet meer op zoek hoeft naar een goedkope huurauto.

Aanbieders waar je een auto kunt huren vanaf Milaan Linate Airport


Verhuurmaatschappijen op de luchthaven

Door een huurauto te boeken vanaf Milaan Linate Airport kun je alle mooie plekjes gaan verkennen. Autohuur is mogelijk bij diverse maatschappijen die zijn gevestigd op het vliegveld, waaronder Hertz en Enterprise. Ook lokale aanbieders zijn vertegenwoordigd op de luchthaven. De balies van de autoverhuurders zijn gevestigd in de aankomsthal. Nadat je de bagage hebt opgehaald sta je dus binnen enkele minuten bij de verhuurkantoren om de autopapieren in orde te maken. Zodra de laatste formaliteiten zijn geregeld kan je vakantie echt beginnen.

Boek je huurauto op Milaan Linate vanuit je luie stoel

De beste manier om je autohuur te boeken, is door dit voorafgaand aan je reis te regelen. Er zijn meerdere sites waar je dit kunt doen. Sunnycars toont je een compleet overzicht van alle verhuurmaatschappijen, de beschikbare auto’s en uiteraard de prijzen. Doordat je thuis op je gemak het aanbod kunt vergelijken, ben je verzekerd van de beste prijzen en heb je ter plaatse geen gedoe meer. Je kunt ook meteen de verzekering voor je huurauto regelen. Sunnycars biedt een all-in pakket aan, waarmee je volledig bent verzekerd tegen schades en je eigen risico is gedekt.

Praktische zaken bij een auto huren in Milaan

Milaan heeft twee luchthavens: Milaan Linate (code LIN) en Milaan Malpensa (code MXP). Controleer dus goed naar welke Airport je vliegt, zodat je huurauto op het juiste vliegveld voor je klaar staat. Bij het ophalen van je huurwagen dienen zowel de hoofdbestuurder als eventuele extra bestuurders een geldig reisdocument (paspoort of identiteitsbewijs) en rijbewijs te tonen. Bij sommige verhuurmaatschappijen is het mogelijk een auto te huren zonder creditcard, maar meestal is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht.

Milaan en omgeving

Nu je huurauto op Milaan Linate is geregeld, kun je plannen maken om Milaan en omgeving te ontdekken. Milaan zelf is beroemd vanwege de imposante dom en natuurlijk als modestad. Een (mid)dagje shoppen in de overdekte winkelpassage Galleria Vittorio Emanuele II mag dan ook zeker niet op je vakantieplanning ontbreken. Heb je alle prachtige plekken in de stad gezien, trek er dan met je huurauto op uit naar Pavia en het nabijgelegen eeuwenoude kloostercomplex Certosa di Pavia. Bewonder de rijkelijk gedecoreerde façade en zet daarna koers naar de stad Cremona. Beklim hier de 112 meter hoge Torrazzo-klokkentoren voor een panoramisch uitzicht over de rode daken van de stad en de weilanden die zich rondom de stad uitstrekken. Keer daarna weer terug naar Milaan.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...