Goedkoop een auto huren vanaf Montpellier Airport

Zet jij koers naar de zonovergoten Middellandse Zee in Frankrijk? Waarschijnlijk dat jouw vliegvakantie in Montpellier begint. Door een auto te huren op Montpellier Airport zorg je ervoor dat je tijdens jouw vakantie kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Je kunt je huurauto op verschillende manieren regelen. Dit kan zowel ter plaatse, maar het is handiger en ook nog eens goedkoper om dit van tevoren via internet te doen. Je hebt dan namelijk alle tijd om het ruime aanbod te vergelijken en de beste deal te kiezen.

Aanbieders waar je een auto kunt huren vanaf Montpellier Airport


Maatschappijen voor autohuur op Montpellier Airport

Montpellier is een middelgrote stad in Zuid-Frankrijk. waar diverse bekende en internationale autoverhuurders zijn gevestigd. Onder hen zijn Budget, Hertz en Avis. Alle balies zijn te vinden in de aankomsthal. Nadat je de koffers van de bagageband hebt gehaald, sta je dus binnen enkele minuten bij de verhuurbalie van jouw keuze. Als je van tevoren je huurauto al hebt gereserveerd, hoef je dan alleen nog de autopapieren in orde te maken en je huurauto in ontvangst te nemen. Een ontspannen start van je vakantie dus!

Maak het jezelf gemakkelijk en boek je auto voor vertrek

Wil je een auto huren en deze bij aankomst op het vliegveld oppikken? Boek dan thuis vanuit je luie stoel. Zo heb je alle tijd om mogelijkheden te vergelijken en heb je bovendien een grote keuze uit het wagenpark. Van compacte auto tot cabrio, je kunt vrijwel alle type auto’s huren in Montpellier. EasyTerra is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je een compleet overzicht voor autoverhuur op Montpellier Airport vindt. Ook de verzekering voor je huurauto sluit je hier eenvoudig af. Kies je bij EasyTerra voor een auto met het Worry-Free label, dan ben je verzekerd tegen schades en is je eigen risico gedekt. Zo kun je met een gerust gevoel op pad.

Praktische zaken bij autoverhuur

Bij autohuur vanaf Montpellier Airport zijn er een paar praktische zaken om rekening mee te houden. Allereerst heb je een geldig identiteitsbewijs of paspoort nodig en beschik je over een geldig rijbewijs. Ook is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder vereist. Bij sommige verhuurmaatschappijen geldt er een minimumleeftijd van 21 jaar. Een toeslag voor bestuurders jonger dan 25 jaar kan van toepassing zijn. Is dit het geval, dan wordt dat tijdens de reservering getoond.

Autoroute langs typisch Franse steden en stranden

Een memorabele autotocht vanuit Montpellier brengt je langs mooie stranden en eeuwenoude steden. Vergeet je zwemkleding en badhanddoek dus niet mee te nemen op deze route die start aan de oevers van Étang de Thau. Bewonder hier de rijke flora en fauna en dwaal door de straten van de pittoreske plaatsjes Balaruc-le-Vieuz en Mèze. Pal ten zuiden van het meer en aan de Middellandse Zee ligt Sète. Deze stad wordt ook wel Venetië van Frankrijk genoemd. Breng een bezoek aan de oude vissershaven met de gekleurde huisjes en maak een boottocht over de kanalen die door de stad lopen. Vervolg je weg via het strand van Cap d’Agde naar Béziers, een Middeleeuwse stad met prachtige oude gebouwen en een gezellige promenade.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...