Goedkoop je auto huren op Napels vliegveld

Ga jij binnenkort op vakantie naar Napels, zorg er dan voor om een auto te huren op het vliegveld van Napels. Met een huurauto kun je namelijk de mooiste plekjes van de stad en de omgeving bezoeken. Er zijn meerdere manieren om autohuur te regelen. Je kunt het ter plaatse boeken, maar het is makkelijker en bovendien goedkoper om dit thuis al via internet te regelen. Daarmee heb je tijd om rustig alle mogelijkheden en prijzen te vergelijken en boek je de ideale auto voor je vakantie.

Aanbieders waar je een auto kunt huren vanaf Napels Airport


Maatschappijen voor autohuur op Napels Airport

Napels is de derde grote stad van Italië, waardoor het aanbod van autoverhuurders groot is. Zowel de grote, internationale maatschappijen als diverse lokale verhuurfirma´s bieden hun diensten op de luchthaven aan. Onder hen zijn Hertz, Sixt en Sicily by car. De balies van de verhuurmaatschappijen zijn gevestigd bij de aankomsthal. Nadat je de koffers van de bagageband hebt gehaald, sta je dus binnen enkele minuten bij de verhuurbalie van jouw keuze. Als je van tevoren je autohuur op Napels Airport al hebt geregeld, hoef je alleen nog de autopapieren in orde te maken en je huurwagen in ontvangst te nemen.

Goedkoop en snel online je auto huren

De beste manier om een auto te huren op Napels Airport is door dit voorafgaand aan je reis te regelen. Er zijn meerdere sites waar je dit kunt doen, waaronder Sunny Cars. Op hun site krijg je in slechts enkele muisklikken een compleet overzicht te zien van alle mogelijkheden die Sunny Cars op Napels Airport biedt. Je vergelijkt daardoor eenvoudig alle verhuurmaatschappijen en hun prijzen met elkaar en hebt tevens een zeer ruime keuze uit beschikbare auto’s. Boek je online je auto dan ben je dus niet alleen verzekerd van de perfecte huurauto, maar ook nog eens van de beste prijs.

Praktische zaken

Besluit je een auto te huren op het vliegveld in Napels, dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. Bij de balie zal gevraagd worden naar een geldig paspoort of ID-kaart. Ook dien je een geldig rijbewijs te overleggen. Bijna alle verhuurmaatschappijen vragen daarnaast om een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Sluit een goede verzekering af voor je huurauto op Napels Airport. Ook dit kun je het beste al tijdens je online reservering doen. Bij Sunny Cars kun je een all-in verzekering afsluiten. Daarmee ben je verzekerd tegen eventuele schade, is je eigen risico gedekt en kun je dus met een zorgeloos en veilig gevoel op pad.

Dorpjes, vulkanen en een azuurblauwe zee

Een veelzijdige en zeer bijzondere autoroute die je vanuit Napels maakt, leid je zuidwaarts langs steile bergen en een helderblauwe zee. Je eerste stop is Pompeï, het dorp dat in 79 na Christus volledig in de as werd gelegd door een uitbarsting van de nabijgelegen Vesuviusvulkaan. Het is één van de beste bewaarde Romeinse steden en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Vervolg je weg naar Sorrento, de plaats waar de Limoncello oorspronkelijk vandaan komt, en bezoek midden in dit mooie witte stadje de molenvallei. Volg de SS163 naar Positano, een pittoresk dorpje dat tegen de bergwand aangeplakt lijkt te zijn. Eindig deze spectaculaire route in het havenstadje Amalfi, waar je langs de bootjes en door de nauwe straatjes slentert.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...