Park Sleep Fly Charleroi
belgie

Park Sleep Fly CharleroiSoms zijn vluchten vanuit Charleroi Brussels Airport goedkoper dan vanuit Nederland, en kies je ervoor om vanuit hier naar je vakantiebestemming te vliegen. Heel begrijpelijk, maar om hier te komen zul je dan waarschijnlijk nog best een eindje moeten rijden. Een Park Sleep Fly Charleroi arrangement is dan de ideale oplossing voor jou! Verblijf de nacht voor vertrek in een hotel nabij het vliegveld, en bespaar jezelf een hoop stress en onnodige risico’s waardoor je ontspannen en uitgerust aan je vakantie kunt beginnen.

Keuze uit diverse hotels

Vlakbij Charleroi Brussels Airport liggen tal van hotels die zogenoemde Park Sleep Fly Charleroi Airport  arrangementen aanbieden. Kies een hotel naar keuze en geniet van een overnachting in een comfortabele hotelkamer, waarna je uitgerust en stressloos naar het vliegveld wordt gebracht. Enkele top hotels om uit te kiezen zijn onder andere:

Al deze hotels bieden verschillende faciliteiten aan zoals gratis (of tegen een kleine vergoeding) parkeren tijdens je vakantie, inbegrepen shuttle of taxiservice naar en van het vliegveld,  gratis (of tegen een meerprijs) ontbijt, wake-up calls, etcetera. Het grote voordeel van al deze hotels is dat ze op korte afstand van het vliegveld liggen en prima betaalbaar zijn. Zorg er wel voor dat je deze arrangementen ruim op tijd boekt, zodat je niet het risico loopt dat jouw favoriete hotel al vol zit. “vliegtuighotels” zijn namelijk erg populair!

Meerdere opties

Buiten bovenstaande accommodaties zijn er nog meer hotels die Park Sleep Fly Charleroi Airport arrangementen verzorgen. Er is dus altijd wel een hotel te vinden die voldoet aan jouw specifieke wensen. Naast deze Park Sleep Fly arrangementen zijn de hotels ook apart te boeken wanneer je dat wilt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer je niet met de auto maar het openbaar vervoer naar het vliegveld gaat. In sommige gevallen kun je ook enkel gebruik maken van de parkeerruimte van een hotel. Check hiervoor altijd even de website van de desbetreffende accommodatie of bel hen om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Met deze opties in je achterhoofd lijkt het misschien al stukken minder ingewikkeld om “helemaal” vanuit Charleroi te vliegen. Reserveer snel een plekje in een hotel naar keuze en geniet van een zorgeloze vakantie!

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...