Park Sleep Fly Rotterdam
nederland

Park Sleep Fly Rotterdam


Vlieg je binnenkort vanaf Rotterdam Airport, maar moet je ver reizen om hier te komen of vertrekt je vlucht al vroeg in de ochtend? Denk dan eens aan een Park Sleep Fly Rotterdam Airport arrangement. Dit is ideaal voor iedereen die geen onnodige risico’s wil lopen zoals lange files of extra controles op het vliegveld, of wanneer je geen zin hebt om voor dag en dauw uit bed te moeten. Begin je vakantie ontspannen en stressloos door de nacht voor vertrek te logeren in een hotel vlakbij de luchthaven. Bekijk snel de verschillende opties:

Verschillende hotels

Er liggen veel hotels rondom Rotterdam Airport en een aantal van hen bieden top Park Sleep Fly Rotterdam (oftewel Sleep Park Fly Rotterdam) arrangementen aan. De volgende hotels zijn goede opties wanneer je op zoek bent naar een betaalbaar maar comfortabel hotel:

Best Western Plus Hotel

Dit hotel kon niet dichter bij het vliegveld liggen, het is letterlijk een paar minuten lopen. Best Western Plus bied een Park Sleep Fly Rotterdam Airport arrangement aan waarbij je slechts voor een kleine prijs je auto tijdens je vakantie kunt laten staan. Daarnaast wordt je op de dag van vertrek door een gratis service naar het vliegveld gebracht mocht je slecht ter been zijn of wegens andere redenen niet kunnen lopen. En voor slechts €4,75 (waar je op het vliegveld amper een bakje koffie voor kunt kopen),  geniet je voor je het vliegtuig in stapt van een heerlijk ontbijtje.

Boek direct een kamer via deze link.

Wings Hotel

 Ook hier kun je genieten van een goede nachtrust in een comfortabele hotelkamer voordat je aan je reis begint. Wings Hotel ligt net als Best Western Plus op loopafstand van Rotterdam Airport en biedt buiten overnachtingen een overdekte parkeerplek aan waarvoor je stukken minder betaald dan wanneer je zou parkeren op het vliegveld zelf. Wings Hotel heeft geen speciale Sleep Park Fly Rotterdam arrangementen, dus je moet de hotelkamer en de parkeerplek even los van elkaar boeken. Doe dit ruim op tijd om te voorkomen dat alles vol is!

Boek direct een kamer via deze link.

Van der Valk Hotel

Buiten Amsterdam en Eindhoven, biedt van der Valk Hotel ook Park Sleep Fly Rotterdam arrangementen aan. Dit hotel is gelegen in Blijdorp op ongeveer een kwartiertje rijden vanaf het vliegveld, en is inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet, één overnachting in een superior kamer, transfer van en naar Rotterdam Airport, en een gratis uitrijdkaart voor één auto. Bovendien is Blijdorp een super leuke buurt waar je de dag voor vertrek nog even lekker kunt rondslenteren. En wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan Blijdorp dierentuin? Let er wel op dat dit arrangement slechts beperkt beschikbaar is, en dus zo snel mogelijk geboekt moet worden wanneer je interesse hebt!

Boek direct een kamer via deze link.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een van deze (of andere) hotels te boeken zonder een Sleep Park Fly Rotterdam arrangement te nemen. Dit omdat je bijvoorbeeld met het openbaar vervoer naar het vliegveld gaat of wordt gebracht. Maar ook voor “normale” hotelovernachtingen geldt; hoe eerder je boekt, hoe beter. Vooral in het hoogseizoen zitten hotels in de buurt van het vliegveld snel vol. Better safe then sorry dus. Geniet van je verblijf!

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...