Een goedkope en betrouwbare auto huren in Pisa op de luchthaven

Het Italiaanse Pisa is een stad waarbij je wellicht alleen denkt aan de scheve toren. Stiekem heeft hij echter zoveel meer in petto. Maar eerlijk is eerlijk, vliegen op Pisa doen de meeste reizigers voor een rondreis door Toscane. En dus kies je ervoor om een auto te huren op het vliegveld van Pisa, om zo de meest geliefde regio van Italië op geheel eigen tempo te ontdekken. Autoverhuur op Pisa Airport kun je ter plekke regelen, maar ook van tevoren online. EasyTerra is je daarbij graag van dienst.


Autoverhuur op Pisa Airport: bij deze verhuurmaatschappijen kun je terecht

Ben je van plan een auto te huren op het vliegveld van Pisa, dan kun je dit bij verschillende verhuurmaatschappijen regelen. Op de luchthaven zijn onder andere Avis, Budget, Europcar, Firefly, Goldcar, Hertz, Sixt en enkele lokale verhuurders zoals Autovia, Maggiore en Liberty Rentals gevestigd. De autoverhuurterminal is slechts vijfhonderd meter van de passagiersterminal verwijderd. Je kunt de autoverhuur op Pisa Airport lopend in vijf minuten bereiken, maar ook gebruikmaken van de gratis shuttlebus. De verhuurbalies openen vroeg en sluiten op zijn vroegst om half tien ’s avonds hun deuren.

Via EasyTerra een auto huren op het vliegveld van Pisa

Autoverhuur op Pisa Airport regel je natuurlijk het liefst zo goedkoop mogelijk. EasyTerra is een website die je kan helpen tegen een zo laag mogelijke prijs een auto te huren op het vliegveld van Pisa. EasyTerra vergelijkt huurauto’s en aanbieders en beschikt altijd over de meest recente prijzen. Niet alleen van internationaal opererende verhuurbedrijven, maar ook van lokale maatschappijen. Behalve dat je zo tegen een aantrekkelijke prijs een auto kunt huren in Pisa op de luchthaven, kun je de beschikbare auto’s ook op andere vlakken met elkaar vergelijken.

Zo zit het met de verzekering van je huurauto

Ga je een auto huren in Pisa op de luchthaven, dan wil je tijdens je verblijf in Italië natuurlijk wel vol vertrouwen rond kunnen rijden. Regel je goedkoop een huurauto via EasyTerra, dan is een schade- en diefstalverzekering altijd inbegrepen. Wil je compleet verzekerd zijn? Dan sluit je de worry-free overeenkomst af. Bij het ophalen van je huurauto aan de balie wordt altijd naar je rijbewijs en creditcard gevraagd. Je kunt bij het huren van een auto ook een tweede bestuurder opgeven. Hiervoor betaal je een relatief klein bedrag extra.

De mooiste autorit door de groene heuvels van de Chianti-streek

Besluit je een auto te huren op het vliegveld in Pisa, dan trakteer je jezelf op een vakantie vol vrijheid. Daarvan geniet je natuurlijk het meest als je ook de mooiste plekken opzoekt en de bijzonderste routes rijdt. Een zo’n bijzondere route is die naar Chianti en dan vooral de Chianti Classico stadjes: Gaiole, Radda, Castellina en Castelnuovo Berardenga. Rijd vanuit Pisa via onder andere de SGC Firenze – Pisa – Livorno en de A1/E35 naar Gaiole in Chianti en vervolgens met behulp van een goede wegenkaart of navigatiesysteem van stadje naar stadje.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...