Een hotel nabij Pisa Airport: hét startpunt voor een rondreis door Toscane

De Italiaanse stad Pisa is een leuke bestemming die je veel meer te bieden heeft dan alleen zijn eeuwenoude scheve toren. De meeste mensen die op deze stad vliegen, doen dit echter niet voor een citytrip in deze plaats, maar omdat ze een rondreis willen maken door Toscane. Is Pisa eenvoudigweg het startpunt voor je reis en wil je na je vliegreis een dagje uitrusten alvorens je aan je roadtrip begint, dan is een hotel nabij Pisa Airport een ideale accommodatie.

Leg je hotel nabij Pisa Airport vast via onderstaande website(s)


Zo vind je een hotel nabij de luchthaven voor de laagste prijs

Ga je op zoek naar een hotel rond Pisa Airport, dan wil je natuurlijk zo min mogelijk voor je accommodatie betalen. Het geld dat je bespaart, kun je dan extra uitgeven aan leuke dingen tijdens je vakantie. Vergelijkingswebsites als Booking, Momondo, Trivago en Hotels.com helpen je het hele jaar door om de meest aantrekkelijke prijs voor een hotel rond Pisa Airport te vinden. Het soepele annuleringsbeleid dat op veel websites wordt gehanteerd, is een bijkomend pluspunt.

De bekendste hotels rond het vliegveld van Pisa

Een bekend hotel rond Pisa Airport is Hotel Galilei. Het onlangs gerenoveerde viersterrenhotel behoort tot de Golden Tulip keten en heeft meer dan 150 kamers verdeeld over zes verdiepingen. Het hotel ligt dicht bij het vliegveld en de afslag van de snelweg. Ook het eveneens met vier sterren beoordeelde NH Pisa op een kilometer afstand van de luchthaven is een goede keuze. Het hotel ligt tegenover het treinstation en biedt een shuttlebus service naar het vliegveld aan.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...

Hoe weet je of je de juiste reisverzekering hebt

Hoe weet je of je de juiste reisverzekering hebt?

Wanneer je graag op reis gaat, dan weet je ook hoe belangrijk het is om een goede reisverzekering af te sluiten. Dat is ook de reden waarom je voor Allianz Dir...