Reis comfortabel met een taxi vanaf Pisa Airport

Wie op Pisa Airport landt en niet beschikt over een huurauto, doet er verstandig aan om in een taxi te stappen. Het is de meest comfortabele reismogelijkheid waar je voor kunt kiezen. Neem je een taxi op Pisa Airport, dan reis je van deur tot deur, zonder met je bagage te hoeven slepen. Je vindt de taxistandplaats aan de voorkant van het luchthavengebouw, tegenover de uitgang van de aankomsthal. Je taxi op Pisa Airport kun je ook vooraf via TaxiTender regelen.

Reserveer je taxi bij onderstaande taxiservice


De betrouwbaarste taxichauffeurs regel je via TaxiTender

Alhoewel Pisa Airport net als iedere luchthaven over een taxistandplaats beschikt, wil je als reiziger vaak wel duidelijkheid over de prijs en de betrouwbaarheid van het taxibedrijf. Door je taxi op Pisa Airport via TaxiTender vast te leggen, hoef je hierover geen moment meer te twijfelen. De Nederlandse website beschikt over een uniek prijsvergelijkingssysteem en werkt alleen samen met erkende taxibedrijven. Je betaalt online en krijgt een voucher, die je bij aankomst aan de chauffeur toont. Deze ontvangt je overigens persoonlijk op de afgesproken plek.

Wat kost een taxi in Pisa?

Heb je een taxi op Pisa Airport nodig om van daar naar het centrum van de stad met zijn wereldberoemde scheve toren te reizen, dan kun je rekenen op een ritprijs van ongeveer tien euro. Regel je geen transfer via TaxiTender, let dan altijd goed op dat de taximeter aanstaat. Er geldt in Pisa een opstaptarief van €2,90. Binnen de stad betaal je voor elke kilometer een euro, buiten die zone €1,70. ’s Nachts en op feestdagen geldt een toeslag. 

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Vlucht gemist door drukte Schiphol Hier heb je recht op

Vlucht gemist door drukte Schiphol? Hier heb je recht op

Het domineert het nieuws al een paar maanden: de wachtrijen op Schiphol. Een hoop reizigers zijn inmiddels gedupeerd vanwege een vertraagde of geannuleerde vlu...

Actieve vakantie op de Canarische Eilanden

Bij de Canarische Eilanden denk je misschien al snel aan zon, zee en strand. Natuurlijk kun je er heerlijk aan het zwembad liggen en voelt de temperatuur zelfs...