Zo vind je goedkope vluchten naar Pisa

Vliegtickets naar Pisa worden jaarlijks door miljoenen reizigers geboekt. De Italiaanse stad staat bekend om zijn scheve toren op het Piazza dei Miracoli. Ook zijn er tientallen prachtige kerken verspreid over deze studentenstad aan de Arno. Vliegen naar Pisa doen de meeste mensen echter niet vanwege het karakteristieke stadje zelf. Pisa is vaak het startpunt voor een rondreis door het immens geliefde Toscane. Maar of je nu een weekendje op citytrip gaat of een vliegreis in het kader van een roadtrip boekt, de tips voor het vinden van goedkope tickets zijn altijd hetzelfde.


Vliegen naar Pisa: de maanden mei tot en met oktober als beste reistijd

In de zomermaanden landen de meeste reizigers op Galileo Galilei Airport. De maanden mei tot en met oktober gelden als de beste periode voor een reis naar deze stad en regio. In juli reken je op de hoogste gemiddelde temperatuur van ongeveer dertig graden. Wanneer je graag een actieve vakantie viert, boek je vliegtickets naar Pisa het beste voor mei, juni of september. In juli en augustus lopen de temperaturen behoorlijk op en is het druk omdat dan ook de Italianen een vakantie in eigen land vieren.  

Zo vind je de goedkoopste vliegtickets naar Pisa

Vliegen naar Pisa doe je het liefst natuurlijk zo goedkoop mogelijk. En dus maak je gebruik van vergelijkingswebsites zoals CheapTickets, Tix en Skyscanner. Deze controleren de prijzen van vluchten naar Pisa non-stop, waardoor jij altijd op de hoogte bent van wat de goedkoopste vluchten naar deze Italiaanse bestemming zijn. Natuurlijk zijn in deze overzichten ook last minute vluchten naar Pisa opgenomen. Een last minute vliegvakantie wordt door reisaanbieders en luchtvaartmaatschappijen aangeboden om verlies op niet-verkochte plaatsen zoveel mogelijk te beperken. Over het algemeen zijn vliegtickets naar Pisa in januari het allergoedkoopst.

Met deze maatschappijen kun je vanuit Nederland vliegen naar Pisa

Vanuit Nederland kun je met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar deze Italiaanse stad vliegen. Een vliegticket boek je bijvoorbeeld bij Transavia, die zowel vanaf Amsterdam, Eindhoven als Rotterdam naar Pisa vliegt. KLM vliegt vanuit Amsterdam, terwijl je met Ryanair vanuit Eindhoven naar Pisa vliegt. Hoe lang het vliegen is naar deze Italiaanse bestemming? De vliegtijd bedraagt vanuit Nederland slechts een uur en drie kwartier. Voor je het weet, ben je er dus! Woon je dicht bij de grens, dan kun je ook overwegen om via Brussel of Düsseldorf naar Pisa te vliegen.

Van het vliegveld razendsnel naar je eindbestemming

Vind je een aantrekkelijke aanbieding? Boek dan een goedkoop ticket en vlieg binnenkort naar Pisa. Van het vliegveld ben je ook nog eens razendsnel op je eindbestemming. Vanaf de luchthaven Galileo Galilei ben je in slechts een kwartiertje in het centrum van Pisa. Je bereikt de stad per trein, per bus of per taxi. Die laatste is in Italië over het algemeen behoorlijk duur, maar vanwege de beperkte afstand blijven de kosten in dit geval relatief laag. Ook kun je op het vliegveld een auto huren bij een van de gerenommeerde verhuurbedrijven.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...