Regel je autoverhuur op Rhodos Airport en beleef een vakantie in volledige vrijheid

Rhodos is een eiland van bijna tachtig kilometer lang en veertig kilometer breed en behoort zo tot de grootste eilanden van Griekenland. Het ontdekken doe je het beste per auto. Je kunt een auto huren op Rhodos op het vliegveld, officieel Diagoras International Airport genoemd, om zo met een comfortabel en betrouwbaar vervoermiddel het eiland rond te reizen. Kies je ervoor een auto te huren op Rhodos Airport, dan sta je op het punt om pittoreske dorpjes, een overweldigend groen binnenland en vele prachtige baaien te ontdekken.


Verhuurmaatschappijen op Rhodos Airport

Aangezien Rhodos een geliefd eiland is, kun je bij diverse partijen terecht voor autoverhuur op Rhodos Airport. Dankzij onderlinge concurrentie kan dit vaak ook nog eens tegen scherpe prijzen. Verhuurmaatschappijen zoals Auto Holidays, Avance, Avis, Enterprise, Europcar, Hertz en Sixt bevinden zich in de aankomsthal van het vliegveld. Een auto huren op Rhodos Airport verloopt soepel en snel, zeker wanneer je dit van tevoren hebt geregeld en alleen voor de pick-up komt. Aan het eind van je vakantie parkeer je de auto op het daarvoor bestemde parkeerterrein en laat je de sleutels achter bij de balie.  

Je huurauto zorgeloos regelen via EasyTerra

Met het vooraf regelen van de autoverhuur op Rhodos Airport bespaar je jezelf op locatie behoorlijk wat gedoe. Thuis heb je alle voorwaarden rustig door kunnen lezen en op je gemak een beslissing gemaakt. Eenmaal geland weet je precies waar je aan toe bent. Een betrouwbare partij die aanbieders van huurauto’s met elkaar vergelijkt, is het van oorsprong Nederlandse EasyTerra. Met behulp van EasyTerra kun je het hele jaar door goedkoop een auto huren op Rhodos op het vliegveld. De onafhankelijke vergelijker werkt niet alleen samen met grote verhuurmaatschappijen, maar ook met lokale aanbieders.

Een auto huren op Rhodos op het vliegveld: dit wil je ook nog weten

Wil je een auto huren op Rhodos Airport, dan moet je daarvoor –afhankelijk van de aanbieder- een minimale leeftijd van 21 of 23 jaar hebben. Verder dient de hoofdbestuurder over een creditcard met voldoende ruimte te beschikken, aangezien de verhuurmaatschappij een deel reserveert voor de borg in verband met eventuele schade en daaruit voortkomende kosten. Regel je je huurauto via EasyTerra, dan is in de overeenkomst altijd een schade- en diefstalverzekering opgenomen. Zo min mogelijk risico lopen? Kies dan voor de worry-free autoverzekering van EasyTerra.

Ga jij een auto huren op Rhodos Airport? Rijd dan zeker deze route op het eiland!

Wil jij een auto gaan huren op Rhodos op het vliegveld? Bezoek met dit voertuig dan de mooiste plekjes van het eiland. Terwijl de meeste resorts tussen de noordwestkant van het eiland en Rhodos-Stad liggen, tref je aan de westkust vooral druivenvelden en boerderijen. Rijd vanaf de luchthaven naar de Petaloudes vallei en vervolgens naar de antieke stad Kamiros. Nog zuidelijker wordt de weg steeds rustiger. Je passeert Kamiros Skala en Monolithos. Tour door het uiterste zuiden en voel je helemaal alleen op de wereld!

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...