Met de taxi op Rhodos van het vliegveld naar je accommodatie

Wie niet over een huurauto beschikt, maar zijn vakantie graag comfortabel wil beginnen, maakt gebruik van een taxi op Rhodos die je van Rhodos Airport naar je accommodatie brengt. Een transfer vanaf Rhodos Aiport is de manier van reizen bij uitstek wanneer je moe bent, met kinderen reist of veel bagage bij je hebt. Je transfer is ook vooraf online te regelen via TaxiTender.

Reserveer je taxi bij onderstaande taxiservice


Regel je transfer vanaf Rhodos Airport vooraf met TaxiTender

Taxi’s hebben niet overal een even goede naam. Ongetwijfeld heb ook jij weleens voor een onaangename verrassing gestaan toen je na een taxirit moest afrekenen. Door je transfer van Rhodos Airport naar je accommodatie via Taxi2Airport te regelen, reken je met dit soort onaangename zaken af. Taxi2Airport vergelijkt taxibedrijven met elkaar en werkt bovendien alleen samen met professionele en betrouwbare bedrijven. Boek je je transfer vanaf Rhodos Airport via deze partij, dan is alles dus in kannen en kruiken.

Kosten van een taxi op Rhodos Airport en de rest van het eiland

Regel je via Taxi2Airport voorafgaand aan je reis een taxi op Rhodos vanaf het vliegveld, dan betaal je de rit vooraf. De chauffeur pikt je op de afgesproken plek op. De prijs voor een rit per taxi van Rhodos Airport naar de stad ligt tussen de 20 en de 25 euro. Het minimumtarief voor een rit per taxi op het eiland is €3,72. Reis je met bagage zwaarder dan tien kilo, op feestdagen of ’s nachts, dan kun je rekenen op extra toeslagen.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Vlucht gemist door drukte Schiphol Hier heb je recht op

Vlucht gemist door drukte Schiphol? Hier heb je recht op

Het domineert het nieuws al een paar maanden: de wachtrijen op Schiphol. Een hoop reizigers zijn inmiddels gedupeerd vanwege een vertraagde of geannuleerde vlu...

Actieve vakantie op de Canarische Eilanden

Bij de Canarische Eilanden denk je misschien al snel aan zon, zee en strand. Natuurlijk kun je er heerlijk aan het zwembad liggen en voelt de temperatuur zelfs...