Goedkoop een auto huren vanaf Sevilla Airport

Ga jij binnenkort op vakantie naar de zonovergoten regio Andalusië, dan is de kans groot dat je reis begint in Sevilla. Zorg er voor een auto te huren op Sevilla Airport zodat je op ontdekkingstocht kunt in de stad en de omgeving. Je kunt je huurauto op verschillende manieren regelen. Dit kan ter plaatse, maar het is handiger en bovendien goedkoper om dit van tevoren via internet te doen. Je hebt dan namelijk alle tijd om het ruime aanbod te vergelijken en de beste deal te kiezen. Zo kun je na aankomst in Sevilla meteen in het Spaanse leven duiken.

Aanbieders waar je een auto kunt huren vanaf Sevilla Airport


Maatschappijen voor autohuur vanaf Sevilla Airport

Sevilla is een grote en belangrijke stad in de Spaanse regio Andalusië. Er zijn op het vliegveld dan ook diverse verhuurmaatschappijen gevestigd, waaronder Budget, Sixt en Hertz. Hun balies en die van de andere firma’s die hun diensten hier aanbieden, zijn gevestigd in de luchthaventerminal. Nadat je de koffers van de bagageband hebt gehaald, sta je dus binnen enkele minuten bij de verhuurbalie van jouw keuze. Als je van tevoren je huurauto al hebt gereserveerd, hoef je dan alleen nog de autopapieren in orde te maken en de sleutels in ontvangst te nemen. Een ontspannen start van je vakantie dus.

Maak het jezelf gemakkelijk en boek je auto voor vertrek

Wil je een auto huren en deze bij aankomst op het vliegveld oppikken? Leg je reservering dan online vast voor je vertrekt. Zo heb je alle tijd om mogelijkheden te vergelijken en heb je bovendien een grotere keuze uit het wagenpark dan wanneer je ter plaatse je autohuur regelt. EasyTerra is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je een compleet overzicht voor autoverhuur op Sevilla Airport vindt. Kies je op deze site voor een auto met het Worry-Free label, dan ben je bovendien verzekerd tegen schades, is je eigen risico gedekt en is het niet meer nodig om ter plaatse een verzekering af te sluiten.

Praktische zaken bij autohuur op Sevilla Airport

Bij autohuur zijn er altijd een paar praktische zaken om rekening mee te houden, zo ook als je een huurauto vanaf Sevilla Airport boekt. Allereerst hebben zowel de hoofdbestuurder, als eventuele extra bestuurders, een geldig identiteitsbewijs of paspoort nodig. Daarnaast dien je ouder te zijn dan 21 jaar en minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Voor bestuurders jonger dan 25 jaar kan een toeslag worden berekend. Soms is het mogelijk een auto te huren zonder creditcard, maar een creditcard op naam van de hoofdbestuurder is meestal een vereiste.

Autoroute koningssteden

Sevilla maakt met Granada en Cordoba deel uit van de Gouden Driehoek. Door goedkoop een auto te huren en deze op te halen op Sevilla Airport kun je deze steden met Moorse invloeden bezoeken. Slenter door de kronkelende straatjes met witgekalkte huizen en bezoek de hoogtepunten van deze steden. Symbool voor Cordoba is de Mezquita, een katholiek én Moors bouwwerk met honderden pilaren en relikwieën. Granada is beroemd vanwege het Alhambra, met zijn paleizen, weelderige tuinen en een Moors fort. In Sevilla mag een bezoek aan het grootse Plaza España niet ontbreken en beklim je Giralda toren, vlakbij de kathedraal.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...