WIJ VERGELIJKEN

Vliegvelden Midden-Amerika

De verschillende landen in Midden-Amerika, ook wel Centraal-Amerika genoemd, worden de laatste jaren massaal bezocht door toeristen. Denk bijvoorbeeld aan prachtige bestemmingen zoals Guatemala, Panama, Nicaragua, Costa Rica of Cuba; allemaal geweldige vakantielanden. De vliegvelden in Midden-Amerika zijn net als in Zuid-Amerika niet zo massaal en groot als die in sommige andere continenten, maar er zijn genoeg mogelijkheden!

Bekijk de kaart hieronder voor een goed overzicht van alle landen met vliegvelden in Midden-Amerika. Als je op één van de landen klikt kun je vervolgens alle vliegveld informatie, van de voor toeristen belangrijke vliegvelden, bekijken.

Aruba
Bahama's
Costa Rica
Cuba
Curacao
Dominicaanse Republiek
Guatemala
Jamaica
Nicaragua
Panama
St. Maarten

De populairste vliegvelden in Midden-Amerika zijn Cancun International Airport (Mexico),  José Martí International Airport (Cuba), Augusto Cesar Sandino International Airport  (Nicaragua), Mexico City International Airport, Tocumen Airport (Panama), Juan Santa Maria Airport (Costa Rica), en La Aurora International Airport (Guatemala). Panama stad spant hierbij de kroon wanneer het gaat om drukste luchthaven van Midden-Amerika. Dit komt vooral omdat veel internationale vluchten op dit vliegveld een tussenstop maken.

Vanuit Nederland vliegen bijna alle grote maatschappijen richting Midden-Amerika. Denk aan KLM, AirFrance, Iberia of British Airways. Ook Aeromexico is een populaire maatschappij voor vluchten naar dit mooie continent.

Handige reistips & deals

Naar het ziekenhuis op je vakantie Zo zit het met je zorgverzekering in het buitenland

Naar het ziekenhuis op je vakantie? Zo zit het met je zorgverzekering in het buitenland

Staat je nazomer vakantie in het buitenland voor de deur? Dan ben je misschien al druk bezig met de voorbereidingen. Op vakantie wil je namelijk niet voor verr...

handige informatie reis kenia

Handige informatie voor een reis naar Kenia

Als je op reis gaat naar Kenia om te genieten van de magische zonsondergangen, safari’s en de Masai-cultuur, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee d...