De beste manier om een auto te huren op Zakynthos Airport

Zakynthos is een geliefde vakantiebestemming in de Ionische Zee, ter hoogte van de Griekse Peloponnesos. De beste manier om er alle mooie plekjes te zien is door een auto te huren vanaf Zakynthos Airport. Met je eigen huurauto beschik je namelijk altijd over je eigen vervoer en kun je jouw vakantiedagen indelen zoals je zelf wil. Je kunt je huurauto het beste voor vertrek boeken, zodat je rustig alle prijzen en aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Na aankomst op het vliegveld staat je auto bovendien klaar en kan je vakantie direct beginnen.

Aanbieders waar je een auto kunt huren vanaf Zakynthos Airport


Autoverhuurmaatschappijen

Voor autohuur op Zakynthos Airport kun je terecht bij zowel bekende verhuurders als enkele lokale maatschappijen. De meeste van hen hebben een balie op loopafstand van de aankomsthal. Op het vliegveld wordt met bordjes “car rental” de looproute naar de verhuurkantoren aangeduid. Nadat je de koffers hebt opgehaald sta je in een mum van tijd bij de balie van het verhuurkantoor. Als je jouw auto voor vertrek al hebt gereserveerd, hoef je alleen nog enkele formaliteiten af te handelen en je vakantie op Zakynthos kan beginnen.

Makkelijk en snel je auto boeken vanuit je luie stoel

Ben je van plan een auto te huren op het vliegveld van Zakynthos, dan kun je dit het beste vooraf vastleggen. Er zijn meerdere sites waar je dit kunt regelen, waaronder Sunnycars en Autoeurope. Met slechts één zoekopdracht heb je een compleet overzicht van alle verhuurmaatschappijen en opties. Op die manier ben je verzekerd van de beste prijs voor autoverhuur op Zakynthos Airport en bespaar je jezelf veel gedoe ter plaatse. Door jouw huurauto van tevoren vast te leggen ben je er bovendien van gegarandeerd dat je nog volop keuze hebt uit de beschikbare autotypes. Eenvoudig, goedkoop en zorgeloos dus.

Praktische zaken bij autoverhuur op Zakynthos Airport

Een huurauto geeft je de vrijheid om in eigen tempo je vakantiebestemming te verkennen. Het brengt echter ook een paar praktische zaken met zich mee. Uiteraard dien je te beschikken over een geldig reisdocument, een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en natuurlijk een rijbewijs. Reis je met kleine kinderen dan is het aan te bevelen om tijdens je online reservering al een kinderzitje bij te boeken. Zorg er tevens over om je huurauto goed te verzekeren voordat je op pad gaat. Naast een uitgebreide dekking tegen schades, kun je ook het eigen risico afkopen. Zo rijd je zorgeloos met je huurauto rond.

Langs dorpjes, steden en stranden op Zakynthos

Begin deze route in Zakynthos-stad, de hoofdstad van het eiland. Struin door de straatjes met de Venetiaanse gebouwen, talloze kerken en geniet van een drankje op Dionysios Solomos plein in het hart van de stad. Rijd na je bezoek aan Zakynthos-stad naar Laperda Beach en buig af naar het westen. Onderweg kun je je benen strekken in één van de dorpjes of breng je een bezoek aan het Anafonitria klooster. Vervolg de weg naar de westkust voor een duik in het helderblauwe zeewater bij Porto Vromi of Porto Steniti, kleine baaien omgeven door groene rotsen. Rij via het charmante bergdorp Kampi door het groene binnenland terug naar je vakantieverblijf.

Luchtvaart nieuws & blogartikelen

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig

Welke medicijnen mag je meenemen in het vliegtuig?

Gebruik je medicatie en ga je op reis? Gelukkig mag je de meeste medicijnen gewoon meenemen in het vliegtuig, al heb je soms wel aanvullende verklaringen nodig...

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Parkeren bij vliegvelden – zo regel jij gemakkelijk een parkeerplaats

Heb jij de volgende vlucht geboekt en ben je aan het oriënteren naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Het is altijd verstandig om van tevoren ...